Hatay
 

Fenerbahçeliler


Derneği
 

HATAY FENERBAHÇE İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ'NİN GİYDİRİLMESİ
07-03-2014

 

Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından 2006 yılında yaptırılarak eğitim camiasına kazandırılan Hatay Fenerbahçe İlköğretim Okulu’nda, sosyal sorumluluk projelerimizden birini daha gerçekleştirdik ve ana sınıfı da dahil olmak üzere, okulun tüm öğrencilerini giydirdik.

Önceden tek tek ölçüleri belirlenen öğrencilere, mont, ayakkabı, pantolon, kazak ve çoraptan oluşan paketler dağıtıldı. Ayrıca Oryıl Gıda’nın desteğiyle hazırlanan yiyecek paketleri de tüm öğrencilere verildi.

Azmin, sevginin, gururun ve her şeyden önce paylaşmanın eseri olan okulumuzdaki bu güzel projeye desteklerinden dolayı, sayın Yıldız YILDIRIM’a, sayın Nihal ÇİLİNGİR’e, sayın Emel USLU’ya, sayın Canan ÖZBAĞI’na, sayın Gülser YENİGÜN’e, sayın Gülseren ÖZDEMİR’e ve sayın Gülçin ÖZAYDINLI’ya çok teşekkür ediyoruz. Bizlere bir kez daha gösterdiler ki, erkek olsun, kadın olsun, çocuk olsun, Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük ailesidir.

 

 

       
       
       
       



 

Haber Arşivi Fenerbahçe.org'da Biz Basında Biz Başvuru Formları

 

okullogo.jpg (63309 bytes)

 

 

 

 

 

 


 

Design by Data-Bim                                                                       © 2006 Hatay Fenerbahçeliler Derneği